Zvuči bolje nego ikada ranije


Vreme je da osetite svoju muziku. FLIP 5 je opremljen potpuno novim zvučnikom u obliku trkačke staze, koji isporučuje glasan zvuk. Iako je kućište FLIP 5 zvučnika kompaktno, uživaćete u dubokom i uverljivom basu.


Ponesite žurku svuda sa sobom


Ne uzbuđujte se zbog sitnica kao što je punjenje baterije. FLIP 5 vam obezbeđuje više od 12 sati uživanja u muzici uz samo jedno punjenje. Zahvaljujući prepoznatljivom JBL zvuku, vaša muzika će trajati duže i zvučaće još bolje.


Opustite se, tu je IPX7 sertifikat za vodootpornost


Ponesite svoj zvučnik bilo gde. Žurka na bazenu? Savršeno! Iznenadni pljusak? Bez brige! FLIP 5 bluetooth zvučnik je vodootporan na potapanje u vodu, do dubine od približno 1 metar. Uživajte u zabavi, bez straha.
Zagrej atmosferu uz PartyBoost

PartyBoost vam omogućava da uparite dva JBL zvučnika koja podržavaju PartyBoost tehnologiju kako biste dobili još kvalitetniji, stereo zvuk. Takođe, možete povezati i veći broj JBL zvučnika koji podržavaju PartyBoost i tako napraviti niz koji će vašu žurku podići na viši nivo.


Čitava paleta boja

FLIP 5 bluetooth zvučnik je raspoloživ u čak 11 živopisnih boja. Oplemenite svoju omiljenu boju prepoznatljivim JBL zvukom.


Snažan, kao što i zvuči

Okačite FLIP 5 oko ruke i dopustite zvuku da vas pokrene. Ne brinite, izdržljivi materijal i ojačano gumirano kućište će čuvati vaš FLIP 5 dok vi uživate u avanturama.

Pravi zvuk za pravu avanturu