HP Spectre x360 - 15-df0005na

Napravljen tako da transformiše način na koji vi stvarate, naš do sad najmoćniji Spectre spaja besprekornu izradu sa performansama, snagom i brzinom bez premca. Montirajte video-zapise u 4K rezoluciji i lako radite sa kompleksnim fajlovima. Novi Spectre se odlikuje prepoznatljivim dizajnom inspirisanim dragim kamenom i snažnim procesorom, uključujući i procesore sa šest jezgara.

- Windows 10 Home 64

Naš najmoćniji Spectre do sad

Potrebnu snagu i brzinu novim Spectre laptop računarima obezbeđuju Intel Core procesori osme generacije, uključujući i Core i7, kao i NVIDIA GeForce MX150 ili NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti Max-Q grafički procesori, uz bateriju koja omogućava i do 17 sati i 30 minuta rada. Podignite performanse vašeg Spectre računara na novi nivo tako što ćete, u zavisnosti od vaših potreba, izabrati režim maksimalnog hlađenja ili režim maksimalnih performansi.

Iskustvo stvaranja

Uređujte fotografije sa velikom preciznošću i ilustrujte čak i najsitnije detalje. Sa opcionom HP Tilt Pen digitalnom olovkom i dijagonalom od 39,6 cm (15,6 inča) te Micro-Edge ekranom 4K rezolucije, vaše ideje i vizije će zaista oživeti.

Sigurnost u svojoj klasi

Krećite se svojim svetom bez napora, pomoću poboljšanih sigurnosnih funkcija dizajniranih za zaštitu privatnosti. Zahvaljujući integrisanoj IR kameri, čitaču otisaka prstiju, kameri za privatnost sa prekidačem za sigurnu interakciju sa računarom i integrisanom ekranu za privatnost, možete da radite, znajući da su vaše informacije bezbedne i privatne.

PCIe SSD skladište

Sa dostupnim kapacitetom do 1 TB, PCIe bazirano flash skladište je 17 puta brže od tradicionalnog 5400-rpm hard diska.

Windows 10

Odgovorite na sve izazove i uradite velike stvari uz poznato i udobno Windows okruženje – samo unapređeno. Budite sigurniji, produktivniji i redefinišite svoj jedinstveni stil sa unapred instaliranim funkcijama i poboljšanjima kao što su Windows Hello i Cortana.

Intel Core procesor 8. generacije

Poboljšajte performanse uz neometan odziv sistema i brzo vreme učitavanja za izuzetan PC doživljaj. Uz podršku za 4K rezoluciju strimujte vrhunski sadržaj ili čak kreirajte sopstveni.

NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti grafika

Dajte vašim najvećim, grafički zahtevnim projektima i multimedijalnim sadržajima pojačanje u detaljima sa 1080p i igrajte bez ikakvog usporavanja ili neprijatnog zastajkivanja igre.

802.11ac (2x2) WLAN i Bluetooth 5.0

Ostanite povezani sa Wi-Fi i Bluetooth dodatnom opremom.

HP Wide Vision FHD IR kamera

Jednostavno se ulogujte preko Windows-a Hello i infracrvenog senzora. Sa vidnim poljem širokog ugla od 88 stepeni, možete da imate video razgovore sa svojom celom porodicom ili grupom prijatelja u zadivljujućim detaljima.

4К IPS ekran osetljiv na dodir

Sa 8,2 miliona piksela, bićete očarani 4К iskustvom. Spektakularna rezolucija od 3840x2160 piksela će vašem sadržaju dati kvalitet zbog kojeg zastaje dah, sa realnom definicijom i uglovima gledanja od 178°. Sa opcionim dodirom, možete da kontrolišete računar direktno sa ekrana.

Čitač otiska prsta

Ulogujte se na uređaj u bilo kom modu, jednostavnim dodirom prsta. Patentirana 3-D tehnologija prepoznavanja otiska prsta osigurava siguran pristup i sigurna online plaćanja.

Napredno upravljanje rashladnim sistemom

Najsavremenija tehnologija za upravljanje rashladnim sistemom vam donosi optimizovani termalni dizajn i IR senzor, koji vaš laptop uređaj drži hladnim na dodir, bez uticaja na kvalitet zvuka.

Corning Gorilla NBT staklo

Corning Gorilla NBT staklo je otporno na ogrebotine i izdržava sve svakodnevne uticaje kojima je izložen ekran osetljiv na dodir. Jačom i trajnijom zaštitom u odnosu na većinu ekrana, pomaže da smanjite slučajna oštećenja.

HP Command Center (HP komandni centar)

Ova jednostavna alatka vam daje kontrolu, omogućujući vam da optimizujete i prilagodite performanse, brzinu i šum ventilatora, kao i temperaturu spoljašnje površine računara – sve u skladu sa vašim potrebama.

Prekidač za HP kameru

Osigurajte svoju privatnost i sigurnost pomoću fizičkog prekidača koji isključuje kameru računara kada se ne koristi. Nema više ružne trake za pokrivanje objektiva kamere.

Кao stavljanje olovke na papir

Pišite i crtajte prirodno sa fluidnim, preciznijim potezima olovke. Tehnologija koja detektuje slučajno dodirivanje ekrana dlanom sprečava nenamerno nanošenje boje i uključuje smanjeno zaostajanje prilikom pisanja.

Mašinski obrađen aluminijumski dizajn

Sa besprekornim dizajnom koji je pažljivo obrađen CNC mašinama, ovaj precizno izrađeni uređaj iz jednog dela je projektovan za veštu i prefinjenu izdržljivost.

Elegantan umetnički rad

Prefinjeni konvertibilni dizajn menja način na koji vi vidite tehnologiju, sa isklesanim izgledom duž poleđine i ugaonim profilom duž strana.

Prefinjen dizajn inspirisan dragim kamenom

Precizno izrađen metalni dizajn koji se dobija pomoću CNC obrade stvara zapanjujući izgled. Oštar, ugaoni dizajn je lep i funkcionalno upakovan u najmanje dimenzije.

Micro-Edge ekran

Stisnuvši veći ekran u manji okvir, ova ultra-tanki, jedva vidljivi okvir sa lepim i efikasnim dizajnom daje revolucionaran izgled vašem ekranu.